Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flotsam and jetsam Songtekst: falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flotsam and jetsam - falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flotsam and jetsam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flotsam and jetsam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falling .

Origineel

I am falling feel the pain Clear the sidewalk see the stain I will suffer nevermore I have found an open door I will soon have everything I've ever wanted Revenge on my enemies will they be haunted No worries, no feelings, no stress or fear A permanent part of this spot right here The wind in my face It screams in my ear Falling faster no one here I will soon have time to rest and time to die A speeding slab of concrete hits me in the eye Broken bones that I won't get the chance to feel I'll never cry or bitch or hurt or heal I'm falling sirens calling Everyone is watching me I'm crawling lonliness mauling Watching over me I'm falling sirens calling Everybody's watching me I'm crawling lonliness mauling Watching over me I will soon have everything I've ever wanted Revenge on my enemies will they be haunted No worries, no feelings, no stress or fear A permanent part of this spot right here I'm falling sirens calling Everyone is watching me I'm crawling lonliness mauling Watching over me I'm falling sirens calling Everybody's watching me I'm crawling lonliness mauling Watching over me

 

Vertaling

Ik val voel de pijn Maak de stoep vrij zie de vlek Ik zal nooit meer lijden Ik heb een open deur gevonden Ik zal spoedig alles hebben wat ik ooit heb gewild Wraak op mijn vijanden zullen ze achtervolgen Geen zorgen, geen gevoelens, geen stress of angst Een permanent deel van deze plek hier De wind in mijn gezicht Het schreeuwt in mijn oor Sneller vallend niemand hier Ik zal snel tijd hebben om te rusten en tijd om te sterven Een snel rijdend stuk beton raakt me in het oog Gebroken botten die ik de kans niet krijg om te voelen. Ik zal nooit huilen of klagen of pijn hebben of genezen Ik val terwijl de sirenes roepen. Iedereen kijkt naar me Ik kruip eenzaamheid verpletterend watching over me Ik val, sirenes roepen Everybody's watching me I'm crawling lonliness mauling Over me wakend Ik zal spoedig alles hebben wat ik ooit gewild heb Wraak op mijn vijanden zullen ze achtervolgen Geen zorgen, geen gevoelens, geen stress of angst Een permanent deel van deze plek hier I'm falling sirens calling Iedereen kijkt naar me I'm crawling lonliness mauling Watching over me I'm falling sirens calling Everybody's watching me I'm crawling lonliness mauling Watching over me