Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flowing tears Songtekst: merlin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flowing tears - merlin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van merlin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flowing tears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flowing tears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals merlin .

Origineel

Merlin, the sea, lunar delight Merlin, my dear uranium bride Merlin, my birth, my solar grenade Merlin, so real, is what I elate come and get me... and we dive away now... utopian grey now! Merlin, my fear, my cosmic perfume Merlin, the seed, the snake I consume Merlin, my sin, my Lilith in flames take me away on luminous trains come and get me... and we dive away now... utopian grey now! Merlin try to break me, take me, hate me Merlin try to haunt me, be my sun and we dive away now... utopian grey now!

 

Vertaling

Merlijn, de zee, maanverrukking Merlijn, mijn lieve uranium bruid Merlijn, mijn geboorte, mijn zonnegranaat Merlijn, zo echt, is wat ik uitgelaten heb kom me maar halen... en we duiken nu weg... utopisch grijs nu! Merlijn, mijn angst, mijn kosmisch parfum Merlijn, het zaad, de slang die ik consumeer Merlijn, mijn zonde, mijn Lilith in vlammen neem me mee op lichtgevende treinen kom me maar halen... en we duiken nu weg... utopisch grijs nu! Merlijn probeer me te breken, neem me, haat me Merlijn probeer me te achtervolgen, wees mijn zon en we duiken nu weg... utopisch grijs nu!