Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flowing tears Songtekst: virago

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flowing tears - virago ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van virago? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flowing tears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flowing tears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals virago .

Origineel

today the dawn has come to tell a tale of fortune traders they came from far beyond the waves the other night they spoke the curse and put their masquerade on beware the eyes that cross the sane will they turn to me? down below the trail is where they walk and now we leave this road again take me back back on the trail again take me back to pray for love and practise hate is what the silence taught us we went too far and far too late if there were a thousand years to waste today the clock stopped ticking goddamn the hours spent in vain will they die with me? servants of the dread is what they are and now they take control again take me back back on the trail again take me back

 

Vertaling

vandaag is de dageraad gekomen om te vertellen een verhaal van gelukshandelaren zij kwamen van ver voorbij de golven de andere nacht spraken zij de vloek uit en zetten hun maskerade op Pas op voor de ogen die het verstand kruisen. Zullen zij zich tot mij wenden? Onderaan het pad is waar zij lopen en nu verlaten we deze weg weer Breng me terug. terug op het pad breng me terug om voor liefde te bidden en haat te beoefenen is wat de stilte ons leerde we gingen te ver en veel te laat als er duizend jaar te verspillen waren vandaag stopte de klok met tikken Verdomd de uren tevergeefs doorgebracht Zullen ze met mij sterven? Dienaren van de angst, dat zijn ze. en nu nemen ze de controle weer over. Neem me terug. terug op het spoor Neem me terug.