Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fluke Songtekst: blue sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fluke - blue sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fluke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fluke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue sky .

Origineel

I been bruised, I been used I been beaten upon black and blue And I, assumed that I'd been the fool And it's made me mean, made me cruel Made me just the same as you I did things I shouldn't do Done things to make it through While making up excuses to Just get ahead, get along Get some more, get some fun Gettin' scared of gettin' none While lookin' after number one I gotta get ahead or get none Gotta get it all and then some Gotta look how far Ie Lived so fast, died so young I'm chokin' this smoke has got So thick and I can't cope And it's so bad I'm almost broke And I gone way beyond all hope And I can't breath, I can't see I can't be too good for me And I can't seem to find my feet now Somebody help me please Sunshine Show me the sunshine Sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine I wanna see the blue sky (I wanna see the blue sky) Show me the sunshine (Show me the sunshine) I wanna see the blue sky (I wanna see the blue sky) Show me the sunshine (Show me the sunshine) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (I wanna see the blue sky) (Come back to me) Show me the sunshine (Show me the sunshine) I wanna see the blue sky (I wanna see the blue sky) (Come back to me) Show me the sunshine (Show me the sunshine) (Come back to me) Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine (Come back to me) Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky (Come back to me) Show me the sunshine (Come back to me) I wanna see the blue sky, yeah (I wanna see the blue sky) Show me the sunshine (Show me the sunshine) I wanna see the blue sky (I wanna see the blue sky) (Come back to me) Show me the sunshine (Show me the sunshine) (Come back to me) Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine (I wanna see the sunshine, yeah) Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine Sunshine, sunshine (Come back to me) Sunshine, sunshine (Come back to me)

 

Vertaling

Ik ben gekneusd, ik ben gebruikt Ik ben op zwart en blauw geslagen En ik ging ervan uit dat ik de idioot was geweest En het maakte me gemeen, maakte me wreed Maakte me precies hetzelfde als jij Ik heb dingen gedaan die ik niet mag doen Dingen gedaan om het te halen Terwijl ze excuses verzinnen Ga gewoon vooruit, opschieten Haal nog meer, maak plezier Ik word bang om er geen te krijgen Terwijl ik naar nummer één kijk Ik moet vooruit of niet Ik moet het allemaal hebben en nog wat Ik moet kijken hoe ver dat wil zeggen Leefde zo snel, stierf zo jong Ik rook deze rook Zo dik en ik kan het niet aan En het is zo erg dat ik bijna blut ben En ik ging veel verder dan alle hoop En ik kan niet ademen, ik kan niet zien Ik kan niet te goed voor me zijn En ik kan mijn voeten nu niet vinden Iemand, help me alstublieft Zonneschijn Laat me de zon zien Zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Ik wil de blauwe lucht zien (Ik wil de blauwe lucht zien) Laat me de zon zien (Laat me de zon zien) Ik wil de blauwe lucht zien (Ik wil de blauwe lucht zien) Laat me de zon zien (Laat me de zon zien) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Ik wil de blauwe lucht zien) (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Laat me de zon zien) Ik wil de blauwe lucht zien (Ik wil de blauwe lucht zien) (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Laat me de zon zien) (Kom bij me terug) Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn (Kom bij me terug) Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Kom bij me terug) Ik wil de blauwe lucht zien, ja (Ik wil de blauwe lucht zien) Laat me de zon zien (Laat me de zon zien) Ik wil de blauwe lucht zien (Ik wil de blauwe lucht zien) (Kom bij me terug) Laat me de zon zien (Laat me de zon zien) (Kom bij me terug) Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn (Ik wil de zon zien, ja) Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn Zonneschijn, zonneschijn (Kom bij me terug) Zonneschijn, zonneschijn (Kom bij me terug)