Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flume Songtekst: say it (clean bandit remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flume - say it (clean bandit remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say it (clean bandit remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flume! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flume en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say it (clean bandit remix) .

Origineel

[Verse 1: Tove Lo] Feeling the song, party done, shadows walking home Walking with our game on You are my kind, classic mind, and you look so fine Mmm, mmm-mmm mmm Loving the cold, smoke a roll, see your fingers shake I'm getting through your heart break Some kinda freak, sing for me, don't know what I need Mmm, mmm-mmm mmm [Pre-Chorus: Tove Lo] Don't doubt me babe You make me wanna change Break my bed, to make me wanna stay I can't... Bite me babe You make me love the pain Break my bed, to make me wanna stay I can't... [Chorus: Tove Lo] When you say it like that Oh, oh, oh, oh Got me falling right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) When you say it like that Oh, oh, oh, oh Let me fuck you right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) [Verse 2: Tove Lo] I'm getting the door, silent walk, whose the first to speak? Speak it like a real freak Voice in my head, in my bed, filled with you instead Mmm, mmm-mmm mmm Taking your time, work my mind, and I play with you I play pretend it's so true Follow me down, listen 'round to the deep dark sound Mmm, mmm-mmm mmm [Pre-Chorus: Tove Lo] Don't doubt me babe You make me wanna change Break my bed, to make me wanna stay I can't... Bite me babe You make me love the pain Break my bed, to make me wanna stay I can't... [Chorus: Tove Lo] When you say it like that Oh, oh, oh, oh Got me falling right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) When you say it like that Oh, oh, oh, oh Let me fuck you right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) [Bridge: Instrumental] Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh When you say it like that Oh, oh, oh, oh [Pre-Chorus: Tove Lo] Don't doubt me babe You make me wanna change Break my bed, to make me wanna stay I can't... Bite me babe You make me love the pain Break my bed, to make me wanna stay I can't... [Chorus: Tove Lo] When you say it like that Oh, oh, oh, oh Got me falling right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) When you say it like that Oh, oh, oh, oh Let me fuck you right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm)

 

Vertaling

[Verse 1: Tove Lo] Feeling the song, party done, shadows walking home Walking with our game on You are my kind, classic mind, and you look so fine Mmm, mmm-mmm mmm Loving the cold, smoke a roll, see your fingers shake I'm getting through your heart break Some kinda freak, sing for me, don't know what I need Mmm, mmm-mmm mmm [Pre-Chorus: Tove Lo] Don't doubt me babe You make me wanna change Breek mijn bed, zodat ik wil blijven I can't... Bite me babe You make me love the pain Breek mijn bed, zodat ik wil blijven I can't... [Chorus: Tove Lo] When you say it like that Oh, oh, oh, oh Got me falling right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) When you say it like that Oh, oh, oh, oh Let me fuck you right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) [Verse 2: Tove Lo] I'm getting the door, silent walk, whose the first to speak? Speak it like a real freak Stem in mijn hoofd, in mijn bed, gevuld met jou Mmm, mmm-mmm mmm Neem je tijd, werk aan mijn geest, en ik speel met jou Ik speel alsof het zo waar is Volg me naar beneden, luister naar het diepe donkere geluid Mmm, mmm-mmm mmm [Pre-Chorus: Tove Lo] Don't doubt me babe You make me wanna change Breek mijn bed, zodat ik wil blijven I can't... Bite me babe You make me love the pain Break my bed, to make me wanna stay I can't... [Chorus: Tove Lo] When you say it like that Oh, oh, oh, oh Got me falling right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) When you say it like that Oh, oh, oh, oh Let me fuck you right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) [Bridge: Instrumental] Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh When you say it like that Oh, oh, oh, oh [Pre-Chorus: Tove Lo] Don't doubt me babe You make me wanna change Break my bed, to make me wanna stay I can't... Bite me babe You make me love the pain Break my bed, to make me wanna stay I can't... [Chorus: Tove Lo] When you say it like that Oh, oh, oh, oh Got me falling right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm) When you say it like that Oh, oh, oh, oh Let me fuck you right back Oh, oh, oh, oh (Mmm, mmm-mmm mmm)