Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fly br Songtekst: te vi passar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fly br - te vi passar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te vi passar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fly br! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fly br en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te vi passar .

Origineel

Eu te vi passar. Em um olhar me apaixonar. Por um alguém que eu não sabia quem era. Espera, a história vai começar. Vou te encontrar e falar tudo que eu quero. Já era, você me tem. Não importa como é que vem. O sentimento que me prende a você. Imagino conversando contigo na beira da praia. O tempo passando. E mais, por mais. Que seja difícil de entender. E mais, por mais. Eu sei eu preciso te dizer. Passe o tempo. Eu vou te esperar. Na cabeça o momento eu posso imaginar. Eu vou jogar ao vento. Eu posso te trazer. Eu sei que aqui é o seu lugar. Sei que aqui é seu lugar (x2). Eu te vi passar. Em um olhar me apaixonar. Por um alguém que eu não sabia quem era. Espera, a história vai começar. Vou te encontrar e falar tudo que eu quero. Já era, você me tem. E não importa de onde vem. O sentimento que me prende a você. Imagino conversando contigo na beira da praia. O tempo passando. E mais, por mais. Eu sei que é difícil de entender. E mais, por mais. Eu sei que preciso te dizer. Passe o tempo. Eu vou te esperar. Na cabeça o momento eu posso imaginar. Eu vou jogar ao vento. Eu posso te trazer. Eu sei que aqui é seu lugar (x3). Seu lugar

 

Vertaling

Ik zag je voorbij komen. In één blik werd ik verliefd. Met iemand waarvan ik niet wist wie het was. Wacht, het verhaal zal beginnen. Ik zal je vinden en je alles vertellen wat ik wil Het is voorbij, je hebt me. Het maakt niet uit hoe het komt. Het gevoel dat me aan jou bindt. Ik stel me voor dat ik met je praat op het strand. De tijd verstrijkt. En meer, voor meer. Dat het moeilijk te begrijpen is. En meer, voor meer. Ik weet dat ik het je moet vertellen. De tijd verdrijven. Ik zal op je wachten. In mijn hoofd het moment dat ik me kan voorstellen. Ik gooi het in de wind. Ik kan je brengen Ik weet dat dit jouw plek is. Ik weet dat dit jouw plek is. Ik zag je voorbij komen. In één blik werd ik verliefd. Met iemand waarvan ik niet wist wie het was. Wacht, het verhaal zal beginnen. Ik zal je vinden en je alles vertellen wat ik wil. Het is voorbij, je hebt me. En het maakt niet uit waar het vandaan komt. Het gevoel dat me aan jou bindt Ik stel me voor dat ik met je praat op het strand. De tijd verstrijkt. En meer, voor meer. Ik weet dat het moeilijk te begrijpen is En meer, voor meer. Ik weet dat ik het je moet vertellen. De tijd verstrijkt. Ik zal op je wachten. In mijn hoofd het moment dat ik me kan voorstellen. Ik gooi het in de wind. Ik kan je brengen. Ik weet dat dit jouw plek is (x3). Uw plaats