Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flying burrito brothers Songtekst: break my mnd

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flying burrito brothers - break my mnd ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break my mnd? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flying burrito brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flying burrito brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break my mnd .

Origineel

Baby, oh, baby. Tell the man at the ticket stand. That you've changed your mind. Let me run on out and tell the cab. To keep his meter flying. 'Cause if you say goodbye to me, babe. You're gonna break my mind. Break my mind, break my mind. No, I just can't stand to hear them big jet engines whine. Break my mind, break my mind. If you leave you're gonna leave a babalin' fool behind. Baby, oh, baby. Let me take your suitcase. Off the scales in time. Tell the man that you've suddenly developed. A thing about flyin'. 'Cause if you say goodbye to me, babe. You know you're gonna break my mind

 

Vertaling

Schatje, oh, schatje. Vertel de man bij de kassa. Dat je van gedachten bent veranderd. Laat me naar buiten rennen en het de taxi vertellen. Om zijn meter te laten lopen. Want als je afscheid van me neemt, schat. Dan breek je mijn geest. Breek mijn geest, breek mijn geest. Nee, ik kan er gewoon niet tegen om die grote straalmotoren te horen janken. Breek mijn geest, breek mijn geest. Als je weggaat, laat je een babalin' dwaas achter. Schatje, oh, schatje. Laat me je koffer nemen. Op tijd van de weegschaal af. Vertel de man dat je plotseling. Een ding over vliegen. Want als je afscheid van me neemt, schat. Je weet dat je mijn geest gaat breken