Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flying circus Songtekst: little things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flying circus - little things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flying circus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flying circus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little things .

Origineel

Over the hills and over the state line Over the trees but only at stop signs Over the edge and over the lines Stop for a moment, fumble for car keys Some people spend their whole lives looking For things that they don't want Things that they don't need But give me a chance hey, I'm gonna make it Gotta '58 Cadillac just waiting to take me down That long road to your door And I'm OK, yeah I'm alright There's a man on the radio playing our song tonight These little things, they don't bother me anymore Over the moon and into the sky Over to you and into the silence Over the edge and over the lines (I'm always slipping) Stop for a moment, why can't you see me? Some people spend their whole lives listening Some people spend their whole lives screaming.... But give me a chance hey, I'm gonna make it Gotta '58 Cadillac just waiting to take me down That long road to your door And I'm OK, yeah I'm alright There's a man on the radio playing our song tonight These little things, they don't bother me anymore

 

Vertaling

Over de heuvels en over de staatsgrens Over de bomen maar alleen bij stopborden Over de rand en over de lijnen Even stoppen, zoeken naar autosleutels Sommige mensen zoeken hun hele leven naar dingen die ze niet willen Dingen die ze niet nodig hebben Maar geef me een kans hé, ik ga het maken Ik heb een Cadillac uit 1958 die op me wacht om me mee te nemen That long road to your door And I'm OK, yeah I'm alright There's a man on the radio playing our song tonight These little things, they don't bother me anymore Over the moon and into the sky Over to you and into the silence Over the edge and over the lines (I'm always slipping) Stop even, waarom kun je me niet zien? Sommige mensen luisteren hun hele leven Sommige mensen brengen hun hele leven schreeuwend door.... Maar geef me een kans hé, ik ga het maken Gotta '58 Cadillac just waiting to take me down That long road to your door And I'm OK, yeah I'm alright There's a man on the radio playing our song tonight These little things, they don't bother me anymore