Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flying Songtekst: something remains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flying - something remains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something remains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flying! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flying en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something remains .

Origineel

I try to mortify the feelings To destroy the memories But something remains It ties me to the past The past I lived Made me enjoy itself I loved and hated Lived and soared like a proud bird Which had its sky and freedom. I ruled like lion Conquered and subdued I fondled and caressed And only carrion-crows and mean hyenas Asked for my blood and sufferings. The passion came to me, and insult Love and fury It was my past in which I couldn't understand Who was a friend or enemy And what was tenderness and passion Of gamble and revenge But something... it remains!

 

Vertaling

Ik probeer de gevoelens te verstikken Om de herinneringen te vernietigen Maar iets blijft Het bindt me aan het verleden Het verleden dat ik leefde Liet me genieten Ik hield van en haatte Leefde en zweefde als een trotse vogel Die zijn hemel en vrijheid had. Ik regeerde als een leeuw Veroverde en onderwierp Ik streelde en streelde En alleen aasgieren en gemene hyena's vroegen om mijn bloed en leed. De passie kwam naar me toe, en belediging Liefde en woede Het was mijn verleden waarin Ik niet kon begrijpen Wie vriend of vijand was En wat was tederheid en passie Van gokken en wraak Maar iets... het blijft!