Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flyleaf Songtekst: perfect

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flyleaf - perfect ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perfect? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flyleaf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flyleaf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perfect .

Origineel

Sick of circling the same road. Sick of bearing the guilt. Open the windows to cool off. Heat pours in instead. Perfect in weakness.. I'm only perfect in just your strength alone. All my efforts to clean me.. Leave me putrid and filthy. How can you look at me,. When I can't stand myself?. I'm tired to be honest... I'm nobody.. Perfect in weakness.. I'm only perfect in just your strength alone.. Perfect in weakness.. I'm only running in just your strength alone.. I tried to kill you. You tried to save me... You save me. You save me. You save me.. Perfect in weakness.. I'm only perfect in just your strength alone.. Perfect in weakness.. I'm only running in just your strength alone.

 

Vertaling

Ziek om steeds dezelfde weg te volgen. Ziek van het dragen van het schuldgevoel. Open de ramen om af te koelen. In plaats daarvan stroomt de hitte naar binnen. Perfect in zwakheid... Ik ben alleen perfect in jouw kracht alleen. Al mijn inspanningen om mij schoon te maken... laten me verrot en smerig achter. Hoe kun je naar me kijken... Als ik mezelf niet kan uitstaan? Ik ben moe om eerlijk te zijn... Ik ben niemand... Perfect in zwakheid... Ik ben alleen perfect in jouw kracht alleen... Volmaakt in zwakte... Ik ren alleen in jouw kracht alleen... Ik probeerde je te doden. Je probeerde me te redden... Je hebt me gered. Jij redt mij. Jij redt mij... Perfect in zwakheid... Ik ben alleen perfect in jouw kracht alleen... Volmaakt in zwakheid... Ik ren alleen in Uw kracht alleen.