Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Flyleaf Songtekst: Red Sam

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Flyleaf - Red Sam ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Red Sam? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Flyleaf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Flyleaf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Red Sam .

Origineel

Here I stand
Empty hands
Wishing my wrists were bleeding
To stop the pain from the beatings
There You stood
Holding me
Waiting for me to notice You
But who are You?

You are the truth
Out-screaming the lie
You are the truth
Saving my life

The warmth of
Your embrace
Melts my frostbitten spirit
You speak the truth and I hear it
The words are
"I love you"
And I have to believe in You
But who are You?

 

Vertaling

Hier sta ik
Lege handen
Wensend dat mijn polsen bloeden
Om de pijn van de pakken slaag te stoppen
Daar stond U
Mij vasthoudend
Wachtend voor mij om U op te merken
Maar wie bent U?

U bent de waarheid
Die de leugen uitschreeuwt
U bent de waarheid
Die mijn leven redt

De warmte van
Uw omarming
Smelt mijn bevroren geest
U spreekt de waarheid en ik hoor het
De woorden zijn
“Ik hou van je”
En ik moet wel in U geloven
Maar wie bent U?