Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: flymore Songtekst: f o n m

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: flymore - f o n m ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van f o n m? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van flymore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van flymore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals f o n m .

Origineel

I live my life And I despise Everything you told me You see Im getting older Beat me down Shut your crown Lets shut down the system this life is just mine I will never win this game (I dont want it all) And I will never break these chains I live my life And I despise Everything you told me You see Im getting older Beat me down Shut your crown Lets shut down the system this life is just mine I will never let you slide (I dont want it all) And I don't wanna step aside (4) Im looking inside you Stay away from me Sick and twisted Searching for a safe place Lonley, wasted Shut the fuck up and cry And Ill be strong to stab No i can't kill But i don't want it Don't leave me I wait and bleed blame is my atonement I'll die for my since Don't leave me I will never win this game (I dont want it all) And I will never break these chains I will never let you slide (I dont want it all) And I don't wanna step aside (I dont want it all)

 

Vertaling

ik leef mijn leven En ik veracht Alles wat je me vertelde Je ziet dat ik ouder word Sla me neer Sluit je kroon Laten we het systeem afsluiten dit leven is gewoon van mij Ik zal dit spel nooit winnen (Ik wil het niet allemaal) En ik zal deze kettingen nooit breken ik leef mijn leven En ik veracht Alles wat je me vertelde Je ziet dat ik ouder word Sla me neer Sluit je kroon Laten we het systeem afsluiten dit leven is gewoon van mij Ik laat je nooit glijden (Ik wil het niet allemaal) En ik wil niet opzij gaan (4) Ik kijk in je Blijf bij me uit de buurt Ziek en verdraaid Op zoek naar een veilige plek Lonley, dronken Hou je kop en huil En ik zal sterk zijn om te steken Nee, ik kan niet doden Maar ik wil het niet Verlaat me niet Ik wacht en bloed de schuld is mijn verzoening Ik zal sindsdien voor mijn sterven Verlaat me niet Ik zal dit spel nooit winnen (Ik wil het niet allemaal) En ik zal deze kettingen nooit breken Ik laat je nooit glijden (Ik wil het niet allemaal) En ik wil niet opzij gaan (Ik wil het niet allemaal)