Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foghat Songtekst: drive me home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foghat - drive me home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drive me home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foghat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foghat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drive me home .

Origineel

Yeah, drive me 'ome, come on! Well it's midnight, I feel alright, I'm as high as a Georgia pine, Tell all the world, 'bout that little girl of mine. But I cheated, I mistreated, lied with a heart of stone, Now I need somebody, to drive this bad boy home. Drive me home, drive me home, I can't make it on my own, drive me home, Baby won't you drive me home. Whoo! I feel hazy and it's crazy, forgot everything, I know, Before I leave, give me one more for the road. All the sad songs and the bad songs the jukebox played tonight, A little rock and roll will make everything alright. Drive me home, drive me home, I can't make it on my own, drive me home, Baby won't you drive me, honey won't you drive me home. {Dave - Solo} Drive me home, drive me home, Can't make it on my own, I'm stoned to the bone, Baby won't you drive me home. Yea, c'mon! Yea, c'mon drive me home woman, I'm stoned to the bone. Oh let me get into your car. Stir the stick, whoo! Put your foot down baby! Ah, ya haven't been drinkin' have ya? Ya have? Up ahead, slow down You're goin' too fast, look out, oh! (Crash!) Fuckin' hell! What are you doin'? Oh, ... Oh, look out for that tree! C'mon and drive me home, c'mon and drive me home C'mon and drive me home, c'mon and drive me home C'mon and drive me home, c'mon and drive me home C'mon and drive me home, c'mon and drive me... Home, home, home ....

 

Vertaling

Ja, breng me erheen, kom op! Het is middernacht, ik voel me goed, ik ben zo high als een den in Georgia, Vertel de hele wereld, over dat kleine meisje van mij. Maar ik bedroog, ik mishandelde, loog met een hart van steen, Nu heb ik iemand nodig, om deze slechte jongen naar huis te rijden. Breng me naar huis, breng me naar huis, Ik kan het niet alleen, breng me naar huis, Baby wil je me niet naar huis rijden. Whoo! Ik voel me wazig en het is gek, vergat alles, ik weet het, Voordat ik vertrek, geef me er nog een voor onderweg. Al de droevige liedjes en de slechte liedjes die de jukebox vanavond speelde, Een beetje rock and roll zal alles goed maken. Rij me naar huis, rij me naar huis, I can't make it on my own, drive me home, Schat, wil je me niet naar huis rijden, schat? {Dave - Solo} Rij me naar huis, rij me naar huis, Can't make it on my own, I'm stoned to the bone, Baby won't you drive me home. Ja, kom op! Ja, kom op rij me naar huis vrouw, Ik ben stoned tot op het bot. Oh laat me in je auto stappen. Roer de stok, whoo! Zet je voet op de grond baby! Ah, je hebt toch niet gedronken? Heb je dat? Vooruit, rustig aan. Je gaat te snel, kijk uit, oh! (Crash!) Fuckin' hell! Wat ben je aan het doen? Oh, ... Oh, kijk uit voor die boom! Kom op en rij me naar huis, kom op en rij me naar huis Kom op en rij me naar huis, kom op en rij me naar huis Kom op en rij me naar huis, kom op en rij me naar huis Kom op en rij me naar huis, kom op en rij me... Home, home, home ....