Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foghat Songtekst: slipped tripped fell in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foghat - slipped tripped fell in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slipped tripped fell in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foghat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foghat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slipped tripped fell in love .

Origineel

knew from the beginning, what you had in mind, But I said to myself baby, don't be wastin' your time. But somehow into the night, things got out of hand, Before I knew it baby, I was giving my love away again. Well, I slipped, tripped, fell on your love, you slipped your love on me. I slipped, tripped, fell on your love, you slipped your love on me, yeah. Getting hooked on you baby, was the last thing on my mind, Now you got me wanting you baby, I want you all the time. When you touch me, I lose control, And I found myself, baby wantin' more, and more. Well I slipped, tripped, fell on your love, you slipped your love on me. I slipped, tripped, fell on your love, you slipped your love on me. Oh yeah. {Sax Solo} When you touch me, I lose control, I found myself baby, baby, baby, wantin' more, and more, yeah. You know I slipped, tripped, fell on your love, when you slipped your love on me. I slipped, tripped, fell on your love, when you slipped your love on me. Well I slipped, tripped, fell in love, I slipped, tripped, I fell in love, Oh yeah. Ah, ah, ah, ah, ah, mmm, yea

 

Vertaling

wist vanaf het begin, wat je van plan was, Maar ik zei tegen mezelf, schat, verspil je tijd niet. Maar op een of andere manier in de nacht, liep het uit de hand, Voor ik het wist schat, gaf ik mijn liefde weer weg. Nou, ik gleed uit, struikelde, viel op jouw liefde, jij gleed jouw liefde op mij uit. Ik gleed uit, struikelde, viel op je liefde, jij gleed je liefde over me uit, ja. Verslaafd raken aan jou baby, was het laatste waar ik aan dacht, Nu wil ik je baby, Ik wil je de hele tijd. Als je me aanraakt, verlies ik de controle, En ik vond mezelf, baby wil meer, en meer. Well I slipped, tripped, fell on your love, you slipped your love on me. I slipped, tripped, fell on your love, you slipped your love on me. Oh yeah. {Sax Solo} Als je me aanraakt, verlies ik de controle, I found myself baby, baby, baby, wantin' more, and more, yeah. You know I slipped, tripped, fell on your love, when you slipped your love on me. I slipped, tripped, fell on your love, when you slipped your love on me. Nou ik gleed uit, struikelde, werd verliefd, Ik gleed uit, struikelde, ik werd verliefd, Oh yeah. Ah, ah, ah, ah, ah, mmm, ja