Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: folly Songtekst: the city is drowning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: folly - the city is drowning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the city is drowning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van folly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van folly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the city is drowning .

Origineel

Desperate plans impact hearts. Do not stop seeking what you love or you might end up loving what you find. Tie me up and blind me with your... What is time now other than my longing? Drag on my dear; you have to hurt to pull on. I could have held you from that night on. I see that desparation in your eyes. What's it like to be so far from here? Can you feel the sun? Can you feel the warmth absorb your solace expressions? It's very cold up here, a symbolic emsemble. I can feel the air, like an orchestra, tune behind the curtain. How is it possible to understand the distance when we both see the same bright stars? At night we'll scream about forefeiting, misplacing everything. We cry divisions, we love decisions, imperative exiles. Wrapped up in happiness, distorted in reality. Tie me up and blind me with your love.

 

Vertaling

Wanhopige plannen raken harten. Stop niet met zoeken naar wat je liefhebt of je eindigt misschien met houden van wat je vindt. Bind me vast en verblind me met je... Wat is tijd nu anders dan mijn verlangen? Trek op mijn liefste, je moet pijn hebben om op te trekken. Ik had je vast kunnen houden vanaf die nacht. Ik zie die wanhoop in je ogen. Hoe is het om zo ver van hier te zijn? Kun je de zon voelen? Kun je de warmte voelen die je troost uitdrukt? Het is erg koud hier boven, een symbolisch emsemble. Ik kan de lucht voelen, als een orkest, achter het gordijn stemmen. Hoe is het mogelijk om de afstand te begrijpen als we beiden dezelfde heldere sterren zien? s Nachts zullen we schreeuwen over voorgeven, alles mislopen. We huilen om verdeeldheid, we houden van beslissingen, dwingende ballingen. Gewikkeld in geluk, vervormd in de werkelijkheid. Bind me vast en verblind me met je liefde.