Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foo fighters Songtekst: big me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foo fighters - big me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foo fighters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foo fighters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big me .

Origineel

When I talk about it. It carries on. Reasons only knew. When I talk about it. Aries or treasons. All renew. Big me to talk about it. I could stand to prove. If we can get around it. I know that it's true. When I talked about it. Carried on. Reasons only knew. But it's you I fell into. When I talk about it. It carries on. Reasons only knew. When I talk about it. Aries or treasons. All renew. Big me to talk about it. I could stand to prove. If we can get around it. I know that it's true. Well I talked about it. Put it on. Never was it true. But it's you I fell into. Well I talked about it. Put it on. Never was it true. But it's you I fell into. I fell into. I fell into

 

Vertaling

Als ik er over praat. Het gaat maar door. Redenen alleen wisten. Als ik er over praat. Rammen of verraders. Allemaal vernieuwen. Groot me om erover te praten. Ik zou kunnen staan om te bewijzen. Als we er omheen kunnen. Ik weet dat het waar is. Als ik erover sprak. Gedragen op. Redenen alleen wist. Maar het is u viel ik in. Als ik er over praat. Het gaat door. Redenen alleen wisten het. Als ik erover praat. Rammen of verraders. Allemaal vernieuwen. Groot me om erover te praten. Ik zou kunnen staan om te bewijzen. Als we er omheen kunnen. Ik weet dat het waar is. Goed. Ik heb erover gepraat. Zet het op. Het was nooit waar. Maar jij bent het waar ik in ben gevallen. Ik heb erover gepraat. Doe het aan. Het was nooit waar. Maar ik ben in jou gevallen. Ik ben erin gevallen. Ik viel in