Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: for all those sleeping Songtekst: love isn't real

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: for all those sleeping - love isn't real ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love isn't real? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van for all those sleeping! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van for all those sleeping en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love isn't real .

Origineel

Love it's a dangerous word The kind I wish I never heard But now I hear it from your lips This word and I must admit I hate when you say it Why couldn't of you have saved it For another boy, another night But now we have to face this (Walk away) That's fine by me you're making this easy (Making this easy) Romance is a concept that I will never get no (I will never get) But neither do you so just stop pretending That you ever thought that there'd be a happy ending This is the ending to the story we wrote Hey there love You don't exist You don't exist for me You pull me in to tear me down How can I believe there is love You won't exist You won't exist for me To everyone who feels the same come on and sing with me You don't know what love is Don't tell me too believe in what cant be seen I gave up on it when it gave up on me I know it's hard to hear this But it's harder to take the years I've wasted on it Hey there love You don't exist You don't exist for me You pull me in to tear me down How can I believe there is love You won't exist You won't exist for me To everyone who feels the same come on and sing with me

 

Vertaling

Liefde is een gevaarlijk woord Het soort waarvan ik wou dat ik het nooit hoorde Maar nu hoor ik het van jouw lippen Dit woord en ik moet toegeven Ik haat het als je het zegt Waarom kon je het niet bewaren Voor een andere jongen, een andere nacht Maar nu moeten we dit onder ogen zien (Loop weg) Dat is prima voor mij je maakt dit gemakkelijk (Making this easy) Romantiek is een concept dat ik nooit zal krijgen nee (I will never get) But neither do you so just stop pretending Dat je ooit dacht dat er een gelukkig einde zou zijn Dit is het einde van het verhaal dat we schreven Hallo daar liefde Je bestaat niet Je bestaat niet voor mij Je trekt me naar binnen om me af te breken Hoe kan ik geloven dat er liefde is Je bestaat niet Je bestaat niet voor mij Aan iedereen die hetzelfde voelt, kom op en zing met me mee Je weet niet wat liefde is Zeg me niet te geloven in wat niet gezien kan worden Ik gaf het op toen het mij opgaf Ik weet dat het moeilijk is om dit te horen Maar het is moeilijker om de jaren te nemen die ik eraan verspild heb Hey there love Je bestaat niet. Je bestaat niet voor mij Je trekt me naar binnen om me af te breken Hoe kan ik geloven dat er liefde is Je bestaat niet Je bestaat niet voor mij Aan iedereen die hetzelfde voelt, kom op en zing met me mee