Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: for the fallen dreams Songtekst: endless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: for the fallen dreams - endless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van endless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van for the fallen dreams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van for the fallen dreams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals endless .

Origineel

Taking a look at myself and all I see is an empty man With nothing to do and nothing to lose The weight of the world seems so much stronger When your faced with the truth of living with yourself For the hate, for hate you've made I was an empty man, you saved me from myself (I'll never be the same again) I was an empty man, until you came into my life(I'll never be the same again) And the feelings so strong, that I can barely stand it You mean more to me than words can express or you could ever imagine I just want us to live forever I was an empty man, you saved me from myself (I'll never be the same again) I was an empty man, until you came into my life (I'll never be the same again)

 

Vertaling

Als ik naar mezelf kijk en alles wat ik zie is een lege man Met niets te doen en niets te verliezen Het gewicht van de wereld lijkt zoveel sterker Wanneer je geconfronteerd wordt met de waarheid van met jezelf leven Voor de haat, voor de haat die je hebt gemaakt Ik was een lege man, je hebt me van mezelf gered (ik zal nooit meer hetzelfde zijn) Ik was een lege man, totdat je in mijn leven kwam (ik zal nooit meer dezelfde zijn) En de gevoelens zo sterk, dat ik er amper tegen kan Je betekent meer voor mij dan woorden kunnen uitdrukken of je je ooit zou kunnen voorstellen Ik wil gewoon dat we voor altijd leven Ik was een lege man, je hebt me van mezelf gered (ik zal nooit meer hetzelfde zijn) Ik was een lege man, totdat je in mijn leven kwam (ik zal nooit meer dezelfde zijn)