Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foreigner Songtekst: two different worlds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foreigner - two different worlds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two different worlds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foreigner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foreigner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two different worlds .

Origineel

I know this girl, she's always on my mind She lives in her world and I live in mine I should forget about her and I've tried, oh Lord knows I've tried But I want to know her, and here's the other side I've got someone waiting for me every night She's the only one I've ever loved, it's been that way for the longest time And she's the one that makes my world go right And it tears me in two because I know where I'll be tonight I think she knows it I think she knows I live in two different worlds, two different worlds One that belongs to me, one could be wrong for me Two different worlds, two different worlds Ohh, it's two different worlds Is she that different or is it the thrill of someone new? Strung out on her, I need her love, I need it bad, that I know, I know it's true I'm the one that lies awake alone And I know, she's the one that makes me stray from home And I know it Yeah, I know it I live in two different worlds, two different worlds One that I may regret, one that I can't forget Two different worlds, two different worlds Oh, it's two different worlds No, I can't explain this emptiness No, I know that I can't go on like this Two different worlds, two different worlds Oh, it's two different worlds, I live in two different worlds One that I may regret, and one that I won't forget Two different worlds, but I can't live in both, I know One world I must let go

 

Vertaling

Ik ken dit meisje, ze is altijd in mijn gedachten Zij leeft in haar wereld en ik in de mijne Ik zou haar moeten vergeten en ik heb het geprobeerd, oh God weet dat ik het geprobeerd heb Maar ik wil haar kennen, en hier is de andere kant Ik heb iemand die elke nacht op me wacht Zij is de enige van wie ik ooit heb gehouden, dat is al heel lang zo And she's the one that makes my world go right En het scheurt me in tweeën omdat ik weet waar ik vanavond zal zijn Ik denk dat ze het weet. Ik denk dat ze het weet. Ik leef in twee verschillende werelden, twee verschillende werelden Een die van mij is, een kan verkeerd voor mij zijn Twee verschillende werelden, twee verschillende werelden Ohh, het zijn twee verschillende werelden Is ze zo anders of is het de sensatie van een nieuw iemand? Verslaafd aan haar, ik heb haar liefde nodig, ik heb het hard nodig, dat weet ik, ik weet dat het waar is Ik ben degene die alleen wakker ligt En ik weet, dat zij degene is die me van huis doet afdwalen En ik weet het Ja, ik weet het Ik leef in twee verschillende werelden, twee verschillende werelden Een die ik misschien betreur, een die ik niet kan vergeten Twee verschillende werelden, twee verschillende werelden Oh, het zijn twee verschillende werelden Nee, ik kan deze leegte niet verklaren Nee, ik weet dat ik zo niet verder kan Twee verschillende werelden, twee verschillende werelden Oh, het zijn twee verschillende werelden, ik leef in twee verschillende werelden Een die ik misschien betreur, en een die ik niet zal vergeten Twee verschillende werelden, maar ik kan niet in beide leven, ik weet het Eén wereld moet ik loslaten