Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: forest sun Songtekst: morning bird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: forest sun - morning bird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van morning bird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van forest sun! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van forest sun en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals morning bird .

Origineel

Sing to me, my morning bird The sweetest song I ever heard Love's melody, in your heart's own words Sing to me, my morning bird When the sun climbs over the mountain Just to hear you sing your song And all the stars lay down in heaven To take their rest till evening comes Won't you sing to me, my morning bird The sweetest song I ever heard Love's melody, in your heart's own words Sing to me, my morning bird Don't you fly away from me Without leaving me with your song For the morning is much too lonely And so quiet when you gone. Sing to me my morning bird The sweetest song I ever heard Love's melody in your heart's own words Sing to me my morning bird

 

Vertaling

Zing voor mij, mijn ochtendvogel Het zoetste lied dat ik ooit hoorde De melodie van de liefde, in de eigen woorden van je hart Zing voor mij, mijn ochtendvogel Als de zon over de berg klimt Alleen om jou je lied te horen zingen En alle sterren gaan in de hemel liggen Om te rusten tot de avond valt Wil je niet voor me zingen, mijn ochtendvogel Het zoetste lied dat ik ooit hoorde De melodie van de liefde, in de eigen woorden van je hart Zing voor mij, mijn ochtendvogel Vlieg niet weg van mij Zonder me met je lied achter te laten Want de ochtend is veel te eenzaam En zo stil als je weg bent. Zing voor mij, mijn ochtendvogel Het zoetste lied dat ik ooit hoorde De melodie van de liefde in de eigen woorden van je hart Zing voor mij, mijn morgenvogel