Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: forever changed Songtekst: cradle eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: forever changed - cradle eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cradle eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van forever changed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van forever changed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cradle eyes .

Origineel

Cradle eyes, with your smile I can see beyond the veil. Changing times. Passing lights almost near the end of the tale. One more step will unfold who we are and who we'll become. Don't forget that I am here with you now all that to say that you have so much to give. And you have so much to give. Cradle eyes come with me. You fear the change and walk with me just to see the end of the day. I can hear the voice of God whispering, "Don't run away." Cause you have so much to give. And you have so much to give. Cradle eyes come with me.

 

Vertaling

Wieg ogen, met jouw glimlach kan ik voorbij de sluier zien. Veranderende tijden. Passerende lichten bijna aan het einde van het verhaal. Nog één stap zal ons ontvouwen wie we zijn en wie we zullen worden. Vergeet niet dat ik nu hier bij je ben dat alles om te zeggen dat je zoveel te geven hebt. En jij hebt zoveel te geven. Wieg ogen kom met mij mee. Je vreest de verandering en loopt met me mee om het einde van de dag te zien. Ik hoor de stem van God fluisteren, "Loop niet weg." Want je hebt zoveel te geven. En jij hebt zoveel te geven. Wiegenogen, kom met me mee.