Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: format Songtekst: a save situation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: format - a save situation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a save situation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van format! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van format en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a save situation .

Origineel

It feels like youve been asleep for days the television is on, i cant stay awake ill fall down, again and when your friends Leave, oh they get gone its such a pet peeve when you prove me wrong ill fall down and we all fall down i need to get back To tempe, its been two years since ive been here before back down to the streets that lead me the ones that keep me, away From glendale o-o-open your eyes and let me in i swore to god id never swear again and we all fall down yeah we all fall Down again

 

Vertaling

Het voelt alsof je al dagen slaapt, de televisie staat aan, ik kan niet wakker blijven, ziek vallen, opnieuw en wanneer je vrienden Ga weg, oh ze gaan weg, het is zo'n irritatie voor huisdieren als je bewijst dat ik verkeerd ben, val naar beneden en we vallen allemaal naar beneden, ik moet terug Om te tempen, het is twee jaar geleden dat ik hier ben geweest voordat ik terug naar de straten ben gegaan die mij leiden naar degenen die me weghouden Van glendale o-o-open je ogen en laat me erin ik zwoer dat ik nooit meer zou zweren en we vallen allemaal, ja we vallen allemaal Weer naar beneden