Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: format Songtekst: you know me first single

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: format - you know me first single ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you know me first single? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van format! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van format en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you know me first single .

Origineel

I can't stand to think about a heart so big it hurts like hell. Oh my God I gave my best but for three more years to end like this. Well do you want to fall apart? I can't stop if you can't start. Do you want to fall apart? I could if you can try to fix what I've undone. Cause I hate what I've be. (Chorus) You know me, oh you think you do, you just don't seem to see. I've been waiting all this time to be something that I can't define. So let's cause a scene. Clap our hands and stomp our feet. Or something, yeah something. I've just gotta get myself over me. I could stand to do without all the people I have left behind. What's the point in going around when its straight line baby. A straight line down. So let's make a list of who we need and it's not much if any thing. Lets make a list of who we need and well throw it away cause we don't need anyone, no we don't need anyone. And I hate what I've be. You know the night life is just not for me, cause all you really need are a few good friends. I don't want to go out and be on my own, you know they started something I can't stand. You leave for the city, well count me out. Cause all this time is wasted on everything I've done.

 

Vertaling

Ik kan het niet uitstaan ??om aan een hart te denken dat zo groot is dat het pijn doet. Oh mijn god, ik heb mijn best gedaan, maar nog drie jaar om zo te eindigen. Nou, wil je uit elkaar vallen? Ik kan niet stoppen als je niet kunt beginnen. Wil je uit elkaar vallen? Ik zou het kunnen als je kunt proberen te herstellen wat ik ongedaan heb gemaakt. Omdat ik een hekel heb aan wat ik ben. (Chorus) Je kent me, oh je denkt dat je het doet, je lijkt het gewoon niet te zien. Ik wacht al die tijd op iets dat ik niet kan definiëren. Dus laten we een scène veroorzaken. Klap in onze handen en stamp met onze voeten. Of zoiets, ja iets. Ik moet mezelf gewoon over me heen krijgen. Ik zou het kunnen doen zonder alle mensen die ik heb achtergelaten. Wat heeft het voor zin om rond te gaan als het een rechte baby is. Een rechte lijn naar beneden. Laten we dus een lijst maken van wie we nodig hebben en het is niet veel of niets. Laten we een lijst maken van wie we nodig hebben en die goed weggooien omdat we niemand nodig hebben, nee we hebben niemand nodig. En ik haat wat ik ben. Je weet dat het nachtleven niets voor mij is, want je hebt alleen een paar goede vrienden nodig. Ik wil niet uitgaan en alleen zijn, je weet dat ze iets zijn begonnen waar ik niet tegen kan. Je vertrekt naar de stad, reken me maar af. Want al die tijd is verspild aan alles wat ik heb gedaan.