Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: forty deuce Songtekst: say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: forty deuce - say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van forty deuce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van forty deuce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say .

Origineel

It's all the little things. It's everything you are. and you're gone, it makes me crazy. You're sticking to my heart and I am out of mind. I wan't to know your pulse is racing. I think I like it, I think I need it. I know you're everything I want. You know you're everything I need. I think I like it, I think I need it. Say you want me, say you need me. Say I'm what you're looking for. Say you love me, say you leave me. Make me want you even more. I wanna feel, I wanna feel like I've never felt before. I wanna know, I wanna know, tell me what I'm looking for. When you're all alone, do you think of me?. Is it real or are we faking?. I watch you come and go. I know you're somewhere else. I can watch but I can't chase it. I think I like it, I think I need it. I know you're everything I want. You know you're everything to me. I think I like it, I think I need it. Say you want me, say you need me. Say I'm what you're looking for. Say you'd love me, say you leave me. Make me want you even more. I wanna feel, I wanna feel like I've never felt before. I wanna know, I wanna know, tell me what I'm looking for

 

Vertaling

Het zijn al die kleine dingen. Het is alles wat je bent. en je bent weg, het maakt me gek. Je kleeft aan mijn hart en ik ben buiten zinnen. Ik wil niet weten dat je polsslag klopt. Ik denk dat ik het leuk vind, ik denk dat ik het nodig heb. Ik weet dat je alles bent wat ik wil. Je weet dat je alles bent wat ik nodig heb. Ik denk dat ik het wil, ik denk dat ik het nodig heb. Zeg dat je me wilt, zeg dat je me nodig hebt. Zeg dat ik ben waar je naar op zoek bent. Zeg dat je van me houdt, zeg dat je me verlaat. Maak dat ik je nog meer wil. Ik wil voelen, ik wil voelen zoals ik me nog nooit gevoeld heb. Ik wil weten, ik wil weten, vertel me waar ik naar op zoek ben. Als je helemaal alleen bent, denk je dan aan mij? Is het echt of doen we alsof? Ik zie je komen en gaan. Ik weet dat je ergens anders bent. Ik kan kijken, maar ik kan het niet najagen. Ik denk dat ik het leuk vind, ik denk dat ik het nodig heb. Ik weet dat je alles bent wat ik wil. Je weet dat je alles voor me bent. Ik denk dat ik het wil, ik denk dat ik het nodig heb. Zeg dat je me wilt, zeg dat je me nodig hebt. Zeg dat ik ben waar je naar op zoek bent. Zeg dat je van me houdt, zeg dat je me verlaat. Maak dat ik je nog meer wil. Ik wil voelen, ik wil voelen zoals ik me nog nooit gevoeld heb. Ik wil weten, ik wil weten, zeg me waar ik naar op zoek ben