Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fountains of wayne Songtekst: denise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fountains of wayne - denise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van denise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fountains of wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fountains of wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals denise .

Origineel

I know this girl named Denise She makes me weak at the knees She drives a lavender Lexus She lives in Queens but her dad lives in Texas (Sha la la la la la la) When she holds me (Sha la la la la la la) I can't help myself (Sha la la la la la la) Won't you tell me Do you love me Denise? Whoa-oh Do you love me Denise? Oh baby tell me please (Do ya do ya ah-oh do ya do ya) I heard she used to be married She listens to Puff Daddy She works at Liberty Travel She got a heart made of gravel (Sha la la la la la la) She controls me (Sha la la la la la la) She can't help herself (Sha la la la la la la) Won't you tell me Do you love me Denise? Whoa-oh Do you love me Denise? Oh baby tell me please (Do ya do ya ah-oh do ya do ya)

 

Vertaling

Ik ken een meisje dat Denise heet. Ze maakt me zwak in de knieën Ze rijdt in een lavendel Lexus Ze woont in Queens maar haar vader woont in Texas Sha la la la la la la When she holds me (Sha la la la la la la) I can't help myself (Sha la la la la la la) Wil je me niet zeggen Hou je van me Denise? Whoa-oh Hou je van me Denise? Oh baby zeg het me alsjeblieft (Do ya do ya ah-oh do ya do ya) I heard she used to be married She listens to Puff Daddy She works at Liberty Travel She got a heart made of gravel (Sha la la la la la la) She controls me (Sha la la la la la la) She can't help herself (Sha la la la la la la) Wil je me niet zeggen Hou je van me Denise? Whoa-oh Hou je van me Denise? Oh baby zeg het me alsjeblieft (Do ya do ya ah-oh do ya do ya)