Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: four letter lie Songtekst: feel like fame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: four letter lie - feel like fame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel like fame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van four letter lie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van four letter lie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel like fame .

Origineel

I'm watching her name up on my screen Celebrity, she means everything to me I wanna hear her voice aloud I wanna hear her voice I'm curious how you manage to look so good for those cameras Wearing a killer smile to kill me I swear she looks through to me from the Hollywood screen Can't stand too close to the screen Everywhere I go, she's always on my mind I'm watching her name up on my screen Celebrity, she means everything to me I wanna hear her voice aloud I wanna hear her voice When she wants to get down We shout it out loud I wanna hear her voice aloud I'm curious, how do you turn me on for those cameras? Wearing a killer smile to kill me Everywhere I go, she's always on my mind I'm watching her name up on my screen Celebrity she means everything to me I wanna hear her voice aloud I wanna hear her voice aloud When she wants to get down We shout it out loud I wanna hear her voice aloud There must be a way, a way inside her heart Name up on my screen Celebrity, she means everything to me I'm watching her name up on my screen Celebrity she means everything to me I wanna hear her voice aloud I'm watching her name up on my screen Celebrity she means everything to me I wanna hear her voice aloud I wanna hear her voice out loud Celebrity I wanna hear her voice aloud I wanna hear her voice aloud

 

Vertaling

Ik zie haar naam op mijn scherm Celebrity, ze betekent alles voor me Ik wil haar stem hardop horen Ik wil haar stem horen Ik ben benieuwd hoe je het voor elkaar krijgt om er zo goed uit te zien voor die camera's Met een dodelijke glimlach om me te vermoorden Ik zweer dat ze door me heen kijkt vanaf het Hollywood-scherm Ik kan niet te dicht bij het scherm staan. Overal waar ik ga, denk ik aan haar Ik zie haar naam op mijn scherm Celebrity, ze betekent alles voor me Ik wil haar stem hardop horen I wanna hear her voice When she wants to get down Schreeuwen we het hardop Ik wil haar stem hardop horen Ik ben nieuwsgierig, hoe zet je me aan voor die camera's? Ze draagt een dodelijke glimlach om me te doden Everywhere I go, she's always on my mind I'm watching her name up on my screen Celebrity, ze betekent alles voor me Ik wil haar stem hardop horen I wanna hear her voice aloud When she wants to get down We shout it out loud I wanna hear her voice aloud Er moet een weg zijn, een weg in haar hart Naam op mijn scherm Celebrity, ze betekent alles voor me I'm watching her name up on my screen Celebrity, ze betekent alles voor me I wanna hear her voice aloud I'm watching her name up on my screen Celebrity she means everything to me I wanna hear her voice aloud I wanna hear her voice out loud Celebrity ik wil haar stem hardop horen I wanna hear her voice aloud