Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: four tet Songtekst: one way glass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: four tet - one way glass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one way glass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van four tet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van four tet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one way glass .

Origineel

Give me a window with one way glass, Just look out on the world and watch people pass. Give me a window to shield me, Rock can't be seen, I don't wanna be free. Give me a window to stop the sound, And to keep out of the noise of the merry-go-round. Give me a window with one way glass, Save me from questions I might have to ask.

 

Vertaling

Geef me een raam met eenrichtingsglas, Kijk uit op de wereld en zie mensen passeren. Geef me een raam om me te beschermen, Rots kan niet gezien worden, ik wil niet vrij zijn. Geef me een raam om het geluid tegen te houden, En om uit het lawaai van de draaimolen te blijven. Geef me een raam met eenrichtingsglas, Red me van vragen die ik misschien moet stellen.