Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: four year strong Songtekst: spiderwebs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: four year strong - spiderwebs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spiderwebs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van four year strong! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van four year strong en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spiderwebs .

Origineel

You think that we connect That the chemistry's correct Your words walk right through my ears Presuming I liken' what I hear And now I'm stuck in the The web you're spinning You've got me for your prey Sorry I'm not home right now I'm walking into spiderwebs So leave a message And I'll call you back A likely story, but leave a message And I'll call you back You're intruding on what's mine And you're taking up my time Don't have the courage inside me To tell you please let me be Communication, a telephonic invasion I'm planning my escape... Sorry I'm not home right now I'm walking into spiderwebs So leave a message And I'll call you back A likely story, but leave a message And I'll call you back And it's all your fault I screen my phone calls No matter who calls I gotta screen my phone calls Now it's gone to deep (Now, it's gone too deep) You wake me in my sleep (Wake me in my sleep) My dreams become nightmares (Dreams become nightmares) 'Cause you're ringing in my ears Sorry I'm not home right now I'm walking into spiderwebs So leave a message And I'll call you back A likely story, but leave a message And I'll call you back And it's all your fault I screen my phone calls No matter-matter-matter-matter who calls I gotta screen my phone calls Oooh, the spiderwebs Leave a message And I'll call you back I'm walking into spiderwebs So, leave a message And I'll call you back It's all your fault I screen my phone calls No matter-matter-matter who calls I gotta screen my phone calls It's all your fault It's all your fault No matter who calls No matter who calls I'm walking into spiderwebs so Leave a message And I'll call you back I'm walking into spiderwebs so Leave a message And I'll call you back It's all your fault (I'm walking in the spiderwebs) No matter who calls (So leave a message and I'll call you back) I gotta screen my phone calls (I'm walking in the spiderwebs) It's all your fault (So leave a message and I'll call you back) No matter-matter-matter who calls (I'm walking in the spiderwebs) I screen my phone calls (So leave a message and I'll call you back) I'm walking into spiderwebs Leave a message and I'll call you back No more head trips! No more head trips!

 

Vertaling

Je denkt dat we verbonden zijn Dat de chemie klopt Je woorden gaan dwars door mijn oren Veronderstellend dat ik vind wat ik hoor En nu zit ik vast in het Het web dat je spint You've got me for your prey Sorry dat ik nu niet thuis ben Ik loop in spinnenwebben Dus laat een bericht achter En ik bel je terug Een waarschijnlijke verhaal, maar laat een bericht achter en ik bel je terug Je dringt binnen in wat van mij is En je neemt mijn tijd in beslag Ik heb de moed niet in me Om je te zeggen laat me alsjeblieft met rust Communicatie, een telefonische invasie Ik ben mijn ontsnapping aan het plannen... Sorry, ik ben nu niet thuis. Ik loop in spinnenwebben Dus laat een bericht achter En ik bel je terug Een waarschijnlijke verhaal, maar laat een bericht achter En ik bel je terug En het is allemaal jouw schuld Ik screen mijn telefoontjes Het maakt niet uit wie er belt Ik moet mijn telefoontjes screenen Now it's gone to deep (Now, it's gone too deep) You wake me in my sleep (Maak me wakker in mijn slaap) My dreams become nightmares (Dromen worden nachtmerries) Cause you're ringing in my ears Sorry dat ik nu niet thuis ben Ik loop in spinnenwebben Dus laat een bericht achter En ik bel je terug Een waarschijnlijke verhaal, maar laat een bericht achter En ik bel je terug En het is allemaal jouw schuld Ik screen mijn telefoontjes Het maakt niet uit wie er belt Ik moet mijn telefoontjes screenen Oooh, de spinnenwebben Laat een bericht achter En ik bel je terug Ik loop in spinnenwebben Dus, laat een berichtje achter En ik bel je terug Het is allemaal jouw schuld Ik screen mijn telefoontjes Het maakt niet uit wie er belt Ik moet mijn telefoontjes screenen Het is allemaal jouw schuld Het is allemaal jouw schuld Het maakt niet uit wie er belt Het maakt niet uit wie er belt Ik loop in spinnenwebben dus Laat een bericht achter en ik bel je terug Ik loop in spinnenwebben dus Laat een bericht achter En ik bel je terug Het is allemaal jouw schuld (Ik loop in de spinnenwebben) Het maakt niet uit wie er belt (Dus laat een bericht achter en ik bel je terug) Ik moet mijn telefoontjes screenen (Ik loop in de spinnenwebben) Het is allemaal jouw schuld (Dus laat een bericht achter en ik bel je terug) Het maakt niet uit wie er belt (I'm walking in the spiderwebs) Ik screen mijn telefoontjes (Dus laat een bericht achter en ik bel je terug) I'm walking into spiderwebs Laat een bericht achter en ik bel je terug Geen hoofd uitstapjes meer! Geen hoofd uitstapjes meer!