Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Foxboro hot tubs Songtekst: The pedestrian

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Foxboro hot tubs - The pedestrian ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The pedestrian? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Foxboro hot tubs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Foxboro hot tubs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The pedestrian .

Origineel

I didn't know reason the day I met her
Whatever the reason, how far I go
When it's my time then I will let you know

It don't take a genius to be an idiot
It don't take a jesus to save my soul
Well it's my time and it's my time to go

Pedestrian is what I am
and I'm an understated samaritan

Where I go, I go alone
As long as I am taking my time

I don't know the answer
I listened to reason, the reason is true
I take my time, well, now it's time to go

 

Vertaling

Ik wist de reden van de dag dat ik haar ontmoette niet
Wat de reden ook is, hoe ver ik ook ga
Wanneer het mijn tijd is zal ik het je wel laten weten

Je hoeft geen genie te zijn om een idioot te zijn
Er is geen Jezus voor nodig om mijn ziel te redden
Nou, het is mijn tijd en mijn tijd om te gaan

Een voetganger is wat ik ben
En ik ben een ondergewaardeerde Samaritaan

Waar ik ook ga, ik ga alleen
Zolang ik mijn tijd neem

Ik weet het antwoord niet
Ik heb naar de reden geluisterd, de reden is waar
Ik neem mijn tijd, nou, nu is het tijd om te gaan.