Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foxes Songtekst: better love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foxes - better love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foxes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foxes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better love .

Origineel

Show me love, better love) Show me love, better love) I cried myself to sleep again You lie right there, but I've learned nothing I do my best to ease your pain And here we are, but we've learned nothing And it's killing me When I'm in your arms I forget the darker days And it's haunting me These feet of mine Won't let me march away Don't ask me how But I always thought that we could have a better love When you lay me down I forget that all I want is a better love Show me a better love Show me a better, better love Show me a better love Show me a better, better love I hurt myself again today You lie right there and you say nothing I do my best to leave this pain But here we are and we've learned nothing And it's killing me When I'm in your arms I forget the darker days And it's haunting me These feet of mine Won't let me march away Don't ask me how But I always thought that we could have a better love When you lay me down I forget that all I want is a better love Show me a better love Show me a better, better love Show me a better love Show me a better, better love Show me love, better love Show me love, better love And it's killing me When I'm in your arms I forget the darker days And it's haunting me These feet of mine Won't let me march away Show me a better, a better love (show me a better love) A better love (show me a better love) Show me a better love, a better love, better love (show me a better love) Show me a better love Show me a better, better love Show me a better love Show me a better, better love Show me love, better love

 

Vertaling

Toon me liefde, betere liefde) Toon me liefde, betere liefde) Ik huilde mezelf weer in slaap Jij ligt daar, maar ik heb niets geleerd Ik doe mijn best om je pijn te verzachten En hier zijn we, maar we hebben niets geleerd En het vermoordt me Als ik in je armen ben Ik vergeet de donkere dagen En het achtervolgt me Deze voeten van mij Laat me niet weg marcheren Vraag me niet hoe Maar ik dacht altijd dat we een betere liefde zouden kunnen hebben Als je me neerlegt Ik vergeet dat ik alleen maar een betere liefde wil Laat me een betere liefde zien Laat me een betere, betere liefde zien Laat me een betere liefde zien Laat me een betere, betere liefde zien Ik heb mezelf vandaag weer pijn gedaan Je ligt daar en je zegt niets Ik doe mijn best om deze pijn achter te laten Maar hier zijn we en we hebben niets geleerd En het vermoordt me Als ik in je armen ben Ik vergeet de donkere dagen En het achtervolgt me Deze voeten van mij Laat me niet weg marcheren Vraag me niet hoe Maar ik dacht altijd dat we een betere liefde zouden kunnen hebben Als je me neerlegt Ik vergeet dat ik alleen maar een betere liefde wil Laat me een betere liefde zien Laat me een betere, betere liefde zien Laat me een betere liefde zien Laat me een betere, betere liefde zien Toon me liefde, betere liefde Toon me liefde, betere liefde En het vermoordt me Als ik in je armen ben Ik vergeet de donkere dagen En het achtervolgt me Deze voeten van mij Laat me niet weg marcheren Toon me een betere, een betere liefde (toon me een betere liefde) Een betere liefde (laat me een betere liefde zien) Toon me een betere liefde, een betere liefde, betere liefde (toon me een betere liefde) Laat me een betere liefde zien Laat me een betere, betere liefde zien Laat me een betere liefde zien Laat me een betere, betere liefde zien Toon me liefde, betere liefde