Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foxes Songtekst: lose my cool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foxes - lose my cool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lose my cool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foxes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foxes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lose my cool .

Origineel

You give me that dumb old line What can we do to stay side by side? And who, who you gonna be this time? You got my head all, unleveled on every side You make me lose my cool I would leave you anything Bad love and a good day, lose my cool I get nothing in reply I'm hooked, don't know why Don't know why I'm still hanging on, hanging on You got me heating up You make me lose my, you make me lose my Hanging on, hanging on I just can't get enough You make me lose my, you make me lose my cool You make me lose my, you make me lose my cool You make me lose my, you make me lose my I'm caught in this dangerous ride What we gonna do? Am I alone this time? Don't try and turn this around You should be ready, ready Or are we tired or bound? You make me lose my cool I would leave you anything Bad love and a good day, lose my cool I get nothing in reply I'm hooked, don't know why Don't know why I'm still hanging on, hanging on You got me heating up You make me lose my, you make me lose my Hanging on, hanging on I just can't get enough You make me lose my, you make me lose my cool You make me lose my, you make me lose my cool You make me lose my Sometimes I think we could both have it better Don't you? But it's like a mountain that blocks the horizon I only see you Hanging on, hanging on - you make me lose my Hanging on, hanging on - you make me lose my Hanging on, hanging on - you make me lose my You make me lose my, you make me lose my Hanging on, hanging on You got me heating up You make me lose my, you make me lose my Hanging on, hanging on I just can't get enough You make me lose my, you make me lose my cool You make me lose my, you make me lose my cool You make me lose my, you make me lose my cool

 

Vertaling

Je geeft me die domme oude regel Wat kunnen we doen om zij aan zij te blijven? En wie, wie ga je deze keer zijn? Je hebt mijn hoofd helemaal, aan alle kanten ongelijk Je laat me mijn kalmte verliezen Ik zou je alles achterlaten Slechte liefde en een goede dag, verlies mijn kalmte Ik krijg niets terug Ik ben verslaafd, ik weet niet waarom Ik weet niet waarom Ik blijf hangen, hangen Je laat me opwarmen Je laat me mijn verliezen, je laat me mijn verliezen Hangend, hangend Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen Je laat me de mijne verliezen, je laat me mijn kalmte verliezen Je laat me de mijne verliezen, je laat me mijn kalmte verliezen Je laat me mijn verliezen, je laat me mijn verliezen Ik zit gevangen in deze gevaarlijke rit Wat gaan we doen? Ben ik deze keer alleen? Probeer dit niet om te draaien Je zou klaar moeten zijn, klaar Of zijn we moe of gebonden? Je laat me mijn kalmte verliezen Ik zou je alles achterlaten Slechte liefde en een goede dag, verlies mijn kalmte Ik krijg niets terug Ik ben verslaafd, ik weet niet waarom Ik weet niet waarom Ik blijf hangen, hangen Je laat me opwarmen Je laat me mijn verliezen, je laat me mijn verliezen Hangend, hangend Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen Je laat me de mijne verliezen, je laat me mijn kalmte verliezen Je laat me de mijne verliezen, je laat me mijn kalmte verliezen Je laat me mijn verliezen Soms denk ik dat we het allebei beter zouden kunnen hebben Jij niet? Maar het is als een berg die de horizon blokkeert Ik zie alleen jou Hangend, hangend - je laat me de mijne verliezen Hangend, hangend - je laat me de mijne verliezen Hangend, hangend - je laat me de mijne verliezen Je laat me mijn verliezen, je laat me mijn verliezen Hangend, hangend Je laat me opwarmen Je laat me mijn verliezen, je laat me mijn verliezen Hangend, hangend Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen Je laat me de mijne verliezen, je laat me mijn kalmte verliezen Je laat me de mijne verliezen, je laat me mijn kalmte verliezen Je laat me de mijne verliezen, je laat me mijn kalmte verliezen