Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foxx john Songtekst: shine on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foxx john - shine on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shine on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foxx john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foxx john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shine on .

Origineel

Stand by your shadow Now you're completed All kinds of lights Show me you're there Slowly through sunsets Somehow the air is oh so bright Mouth on my mouth We'll be sailing away As someone Shines on Somewhere Out there When I'm bewildered When all the world is running wild Show me an island Just for a time Turn to me slowly Close as the air and oh so bright Sleep with me gently Songs on the wind As someone Shines on Somewhere Out there WIX - drums JOHN FOXX - all other instruments

 

Vertaling

Sta bij je schaduw Nu ben je voltooid Allerlei lichten Laat me zien dat je er bent Langzaam door zonsondergangen Op de een of andere manier is de lucht o zo helder Mond op mijn mond We zullen wegvaren Als iemand Schijnt op Ergens Daarbuiten Wanneer ik verbijsterd ben Als de hele wereld op hol slaat Toon me een eiland Gewoon voor een tijdje Draai je langzaam naar me toe Dicht als de lucht en o zo helder Slaap zacht met mij Liedjes op de wind Als iemand Schijnt op Ergens Out there WIX - drums JOHN FOXX - alle andere instrumenten