Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foxygen Songtekst: hot summer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foxygen - hot summer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hot summer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foxygen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foxygen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hot summer .

Origineel

Hot summer I love you, baby Hot summer I love you, baby Hot summer Hot summer I love you, baby But you got a man I love you, baby Will you please understand? I love you, baby Yeah, but you got a man I love you, baby Won't you please understand? I love you, baby Gonna take you from your man I saw you at the flea market, baby With your life-size alien doll I don't care I'm gonna take you from your man That's right, I don't care Won't you please understand? Gonna take you from your man Won't you please understand?

 

Vertaling

Hete zomer Ik hou van je, schatje Hete zomer Ik hou van je, baby Hete zomer Hete zomer Ik hou van je, baby Maar je hebt een man Ik hou van je, schat Wil je het alsjeblieft begrijpen? Ik hou van je, schat Ja, maar je hebt een man Ik hou van je, schat Wil je het alsjeblieft begrijpen? Ik hou van je, schat Ik ga je bij je man weghalen Ik zag je op de vlooienmarkt, baby Met je levensgrote buitenaardse pop Kan me niet schelen. Ik ga je bij je man weghalen Dat is juist, het kan me niet schelen Wil je het alsjeblieft begrijpen? Gonna take you from your man Wil je het alsjeblieft niet begrijpen?