Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: foxygen Songtekst: you & i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: foxygen - you & i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you & i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van foxygen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van foxygen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you & i .

Origineel

If it’s better in the know, how come we do it again? If you don’t love me anymore, how come you never say it to my face? I saw you coming so I looked okay but now I’m all strung out I saw you in town and I thought you were gone but now I’m on a train You and I will always be here, ooh Yes, and I don’t even know Who you’ve been hangin’ around with Yes, and I don’t even wanna know Who you’ve been hangin’ around You and I will always be here in love Why doesn’t anybody help me? Why doesn’t anybody care? Why doesn’t anybody love me? Why doesn’t anybody care? Oh!

 

Vertaling

Als het beter is als je het weet, hoe komt het dan dat we het weer doen? Als je niet meer van me houdt, waarom zeg je het dan nooit in mijn gezicht? Ik zag je aankomen dus ik zag er goed uit maar nu ben ik helemaal aangeschoten Ik zag je in de stad en ik dacht dat je weg was, maar nu zit ik in een trein. You and I will always be here, ooh Ja, en ik weet niet eens Who you've been hangin' around with Ja, en ik wil niet eens weten Who you've been hangin' around Jij en ik zullen hier altijd verliefd zijn Waarom helpt niemand me? Waarom geeft niemand om me? Waarom houdt niemand van me? Waarom geeft niemand om mij? Oh!