Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fozzy Songtekst: born of anger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fozzy - born of anger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van born of anger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fozzy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fozzy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals born of anger .

Origineel

Winter's breath feels so cold Calling chaos from control Depths of madness to unfold As my inner demons feed A battery that's charged inside Powering my redrum ride Dr. Jeckyll quickly turns to Hyde Now there's no blood left to bleed Born of anger Blinded by the rage that burns in me Born of anger Driving me insane I can't break free Stare into my lifeless eyes Feel the flames of hatred rise Fueled by my accuser's lies I'm a man without redemption On broken glass I walk alone A bed of nails I call my home Veins of ice and heart of stone A tribute to aggression Don't waste your time to understand me Psychoanalyze and pry just so you can brand me I am the child of hope that has died Twisting and turning with venom inside From this world I am freed only then you will see The monster you have made... Of me Solitude becomes my song Silence slowly screams along The choir's chorus heard so strong The symphony begins An impulse sent straight to my brain One false move against my grain Violence erupts again The madness always wins

 

Vertaling

De adem van de winter voelt zo koud Roept chaos van controle Diepten van waanzin te ontvouwen Als mijn innerlijke demonen zich voeden Een batterij die van binnen is opgeladen Mijn redrum rit aandrijvend Dr. Jeckyll verandert snel in Hyde Nu is er geen bloed meer om te bloeden Geboren uit woede Verblind door de woede die in mij brandt Geboren uit woede Maakt me gek, ik kan me niet losmaken Staar in mijn levenloze ogen Voel de vlammen van haat stijgen Aangewakkerd door de leugens van mijn aanklager Ik ben een man zonder verlossing Op gebroken glas loop ik alleen Een bed van spijkers noem ik mijn thuis Aderen van ijs en een hart van steen Een eerbetoon aan agressie Verspil je tijd niet om me te begrijpen Psychoanalyseer en wrik alleen maar zodat je me kunt brandmerken Ik ben het kind van hoop dat is gestorven Kronkelend en draaiend met gif van binnen Van deze wereld ben ik bevrijd alleen dan zul je zien Het monster dat je hebt gemaakt... van mij Eenzaamheid wordt mijn lied De stilte schreeuwt langzaam mee Het koor klinkt zo sterk De symfonie begint Een impuls rechtstreeks naar mijn hersenen gestuurd Eén verkeerde beweging tegen mijn stroom in Het geweld barst weer los De waanzin wint altijd