Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frances Songtekst: Don't Worry About Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frances - Don't Worry About Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Don't Worry About Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frances! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frances en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Don't Worry About Me .

Origineel

i feel the fear for you i cry your tears for you i do anything i can to make you comfortable even if i fall down when you're not around don't worry about me don't worry about me cause if i fall you'll fall

 

Vertaling