Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: francis and the lights Songtekst: see her out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: francis and the lights - see her out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see her out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van francis and the lights! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van francis and the lights en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see her out .

Origineel

Just give me information Give me information tell me everything Come see me on the phone ring Just give me the headphones turn up everything (Oh, yeah) If you see her out there Climbing a wall Trying to get away Tell her she can't escape Whole damn world is a cage Whole damn world is a cage If you see her out there Behind the wheel Driving getaway Oh god, I hope she escapes Whole damn world is a cage But that's just life I lived it twice I treat you right The way you taught me That's just life I lived it twice So I said goodnight Don't say it softly If you see her out there Behind the wheel Driving getaway Oh god, I hope she escapes Whole damn world is a cage But that's just life I lived it twice I treat you right The way you taught me That's just life I lived it twice So say goodnight Don't say it softly I lived it twice I treat you right The way you taught me That's just life I lived it twice Whole damn world is a cage Don't say it softly

 

Vertaling

Geef me gewoon informatie Geef me informatie, vertel me alles Kom me zien aan de telefoon Geef me de koptelefoon, zet alles open (O ja) Als je haar daar ziet Een muur beklimmen Ik probeer weg te komen Zeg haar dat ze niet kan ontsnappen De hele verdomde wereld is een kooi De hele verdomde wereld is een kooi Als je haar daar ziet Achter het stuur Uitje rijden Oh god, ik hoop dat ze ontsnapt De hele verdomde wereld is een kooi Maar dat is gewoon het leven Ik heb het twee keer geleefd Ik behandel je goed Zoals je me hebt geleerd Dat is gewoon leven Ik heb het twee keer geleefd Dus ik zei welterusten Zeg het niet zachtjes Als je haar daar ziet Achter het stuur Uitje rijden Oh god, ik hoop dat ze ontsnapt De hele verdomde wereld is een kooi Maar dat is gewoon het leven Ik heb het twee keer geleefd Ik behandel je goed Zoals je me hebt geleerd Dat is gewoon leven Ik heb het twee keer geleefd Dus zeg welterusten Zeg het niet zachtjes Ik heb het twee keer geleefd Ik behandel je goed Zoals je me hebt geleerd Dat is gewoon leven Ik heb het twee keer geleefd De hele verdomde wereld is een kooi Zeg het niet zachtjes