Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: francisco alves Songtekst: a mulher que ficou na taça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: francisco alves - a mulher que ficou na taça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a mulher que ficou na taça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van francisco alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van francisco alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a mulher que ficou na taça .

Origineel

Fugindo da nostalgia. Vou procurar alegria. Na ilusão dos cabarés. Sinto beijos no meu rosto. E bebo por meu desgosto. Relembrando o que tu és. E quando bebendo espio. Uma taça que esvazio. Vejo uma visão qualquer. Não distingo bem o vulto. Mas deve ser do meu culto. O vulto dessa mulher.... Quanto mais ponho bebida. Mais a sombra colorida. Aparece ao meu olhar. Aumentando o sofrimento. No cristal em que, sedento. Quero a paixão sufocar. E no anseio da desgraça. Encho mais a minha taça. Para afogar a visão. Quanto mais bebida eu ponho. Mais cresce a mulher no sonho. Na taça, e no coração.

 

Vertaling

Weglopen voor nostalgie. Ik zal op zoek gaan naar vreugde. In de illusie van cabarets. Ik voel kussen op mijn gezicht En ik drink voor mijn verdriet. Herinneren wat je bent. En als ik drink bespioneer ik Een beker die ik leeg. Ik zie een visie. Ik kan de vorm niet goed zien. Maar het moet mijn sekte zijn. De vorm van deze vrouw .... Hoe meer ik drink. Hoe meer de gekleurde schaduw Lijkt op mijn oog. Het lijden vergroten. In het kristal waarin, dorstig. Ik wil dat de passie stikt. En in het verlangen naar ongeluk. Ik vul mijn beker meer. Om het visioen te verdrinken. Hoe meer drank ik inschenk. Hoe meer de vrouw groeit in de droom. In de beker, en in het hart.