Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: francisco alves Songtekst: despedida de mangueira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: francisco alves - despedida de mangueira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van despedida de mangueira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van francisco alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van francisco alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals despedida de mangueira .

Origineel

Em Mangueira na hora da minha despedida. Todo mundo chorou, todo mundo chorou. Foi prá mim a maior emoção da minha vida BIS. Porque em Mangueira e meu coraçao ficou. Quis falar aos amigos que me abraçaram. O soluço, porém, minha voz embargaram. E os meus olhos na minha tristeza sem fim. No meu silêncio falaram por mim. A maior emoção que se tem nesta vida. É a dor que assinala uma triste partida. E foi esta emoção que eu também já senti. E nunca mais de Mangueira esqueci.

 

Vertaling

In Mangueira op het moment van mijn afscheid. Iedereen huilde, iedereen huilde. Het was voor mij de grootste emotie van mijn leven, BIS. Want in Mangueira is mijn hart gebleven. Ik wilde het mijn vrienden vertellen die me omhelsden. Het snikken, echter, mijn stem verstikte. En mijn ogen in mijn eindeloze droefheid. In mijn stilte spraken zij voor mij. De grootste emotie die men heeft in dit leven Is de pijn die een triest vertrek aankondigt. En het was deze emotie die ik ook heb gevoeld. En ik ben Mangueira nooit vergeten.