Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: francisco alves Songtekst: não digas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: francisco alves - não digas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não digas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van francisco alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van francisco alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não digas .

Origineel

Oh! Não digas. Que ainda eu não te esqueci. Quem não sabe há de pensar. Que eu ando atrás de ti. E a nossa amizade teve fim. Tu bem sabes que fui mesmo eu quem quis. Eu não sei por que mentes tanto assim. Pois mentira não se diz. Eu ainda fico triste a lembrar. Apesar de ter deixado já de ti. Lamentando aquele dia de azar. Em que te conheci

 

Vertaling

Oh! Zeg het niet. Ik ben nog niet over je heen. Zij die het niet weten zullen denken Dat ik achter je aan zit. En onze vriendschap is voorbij. Je weet dat ik degene was die het echt wilde. Ik weet niet waarom je zo liegt. Omdat je niet liegt. Ik word er nog verdrietig van. Ook al heb ik je al verlaten. Spijt van die ongelukkige dag Toen ik je ontmoette