Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: francisco alves Songtekst: o pé de anjo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: francisco alves - o pé de anjo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o pé de anjo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van francisco alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van francisco alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o pé de anjo .

Origineel

Eu tenho uma tesourinha. Que corta ouro e marfim. Serve também para cortar. Línguas que falam de mim. Ó pé de anjo, ó pé de anjo. És rezador, és rezador. Tens um pé tão grande. Que és capaz de pisar. Nosso Senhor, Nosso Senhor. A mulher e a galinha. São dois bichos interesseiros. A galinha pelo milho. E a mulher pelo dinheiro.

 

Vertaling

Ik heb een kleine schaar. Het snijdt goud en ivoor. Het kan ook snijden. Tongen die over mij spreken. O voet van engel, O voet van engel. Je bent een biddende man, je bent een biddende man. Je voet is zo groot. Je kunt er op stappen. Onze Heer, onze Heer. De vrouw en de kip. Het zijn twee zelfzuchtige dieren. De kip voor de maïs. En de vrouw voor het geld.