Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: francisco alves Songtekst: se você jurar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: francisco alves - se você jurar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se você jurar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van francisco alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van francisco alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se você jurar .

Origineel

Se você jurar que me tem amor. Eu posso me regenerar. Mas se é para fingir, mulher. A orgia assim não vou deixar. Muito tenho sofrido. Por minha lealdade. Agora estou sabido. Não vou atrás de amizade. A minha vida é boa. Não tenho em que pensar. Por uma coisa à-toa. Não vou me regenerar. A mulher é um jogo. Difícil de acertar. E o home como um bobo. Não se cansa de jogar. O que eu posso fazer. É se você jurar. Arriscar a perder. Ou desta vez então ganhar

 

Vertaling

Als je zweert dat je liefde voor me hebt. Ik kan mezelf regenereren. Maar als het is om te doen alsof, vrouw. Een orgie als deze zal ik niet verlaten. Ik heb veel geleden Voor mijn loyaliteit. Nu weet ik wel beter. Ik ben niet uit op vriendschap. Mijn leven is goed. Ik heb niets om over na te denken Voor iets voor niets. Ik zal niet regenereren. Vrouwen zijn een spel. Moeilijk om goed te krijgen. En de man als een dwaas. Hij wordt nooit moe van het spelen. Wat ik kan doen. Is als je vloekt. Risico verliezen. Of deze keer winnen