Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: franco de vita Songtekst: te pienso sin querer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: franco de vita - te pienso sin querer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te pienso sin querer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van franco de vita! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van franco de vita en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te pienso sin querer .

Origineel

Hoy me he levantado y ya perdí la cuenta Si te fuiste hace un rato o ya son mil años Que no vives aquí Con las telarañas de cada rincón De esta desolada y triste habitación Será, que tengo que limpiar Cada recuerdo tuyo Tus huellas que en mi piel Aún se dejan ver Tu nombre que no se olvidar Perdóname, entiéndeme Si pienso en ti otra vez No fuiste tú quien se marchó, que va, Fui yo, fui yo quien no te supe retener No fuiste tú quien dijo no Y te pienso sin querer Y hoy me he levantado y ya perdí la cuenta Cuánto puse de mi parte O en que parte de este cuento fue Que yo te perdí Y me doy la vuelta imaginándome Que en cualquier momento vas a aparecer Será que ya tengo que olvidar A ver lo que hay que hacer Si aún te puedo ver Si aún te puedo oler Si aún me lates en la sien Perdóname, entiéndeme Si pienso en ti otra vez No fuiste tú quien se marchó, que va, Fui yo, fui yo que no te supe retener Perdóname, entiéndeme Me preguntaba que Que había de mí antes de ti No sé, creo que yo empecé a vivir Después de que te conocí Perdóname, entiéndeme Si pienso en ti otra vez No fuiste tú quien se marchó, que va, Fui yo, fui yo que no te supe retener Perdóname, entiéndeme Y te pienso sin querer

 

Vertaling

Ik werd vandaag wakker en ik ben de tel al kwijt Als je een tijdje geleden bent vertrokken of als het duizend jaar geleden is Dat je hier niet woont Met de spinnenwebben in elke hoek In deze desolate en trieste kamer Ik moet opruimen Elke herinnering aan jou Jouw voetafdrukken die op mijn huid Ik kan ze nog steeds zien. Je naam die ik niet kan vergeten Vergeef me, begrijp me Als ik weer aan je denk Jij was het niet die wegging, echt niet, Ik was het, ik was het die niet wist hoe ik je tegen moest houden Jij was het niet die nee zei. En ik denk aan jou zonder het te willen En vandaag werd ik wakker en ik ben de tel al kwijt En ik ben niet degene die nee zei Of welk deel van dit verhaal was het Dat ik je kwijt ben En ik draai me om en stel me voor Dat je elk moment kan opduiken Ik moet al vergeten Om te zien wat er gedaan moet worden Als ik je nog kan zien Als ik je nog kan ruiken Als je me nog steeds in de tempel kan raken Vergeef me, begrijp me Als ik weer aan je denk Jij was het niet die wegging, echt niet, Ik was het, ik was het die niet wist hoe ik je tegen moest houden Vergeef me, begrijp me Ik vroeg me af wat Wat was er van mij voordat jij Ik weet het niet, ik denk dat ik begon te leven Nadat ik jou ontmoette Vergeef me, begrijp me Als ik weer aan je denk Jij was het niet die wegging, echt niet, Ik was het, ik was het die niet wist hoe ik je tegen moest houden Vergeef me, begrijp me En ik denk aan jou zonder het te willen