Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: franco Songtekst: memory kill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: franco - memory kill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van memory kill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van franco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van franco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals memory kill .

Origineel

I'm here Watch me on display I'm soul scratched severed inlay I fear Wonder if you'd say Go get going ok ok ok Adhere to whatever you may I'm tongue tied twisted hearsay It's a severe paralysis Wallowing insane Hopeless waiting in vain Here's a letter to your pride Our souls and hearts divide How can this be We're beckoned to a lie Leave upromised How can this be Kill that memory Cold and pale black memory Of you and me standing still Kil kil kill

 

Vertaling

ik ben hier Bekijk me op het scherm Ik ben ziel gekrast doorgesneden inlay ik ben bang voor Vraag me af of je zou zeggen Ga aan de slag ok ok ok Houd u aan wat u ook mag Ik ben met de tong gebonden, verdraaid geruchten Het is een ernstige verlamming Waanzinnig gek Tevergeefs wachten Hier is een brief aan je trots Onze zielen en harten verdelen Hoe kan dit zijn We logen op een leugen Laat upromised Hoe kan dit zijn Dood die herinnering Koud en lichtzwart geheugen Van jou en mij die stilstaan Kil kil doden