Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank black and the catholics Songtekst: chip away boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank black and the catholics - chip away boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chip away boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank black and the catholics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank black and the catholics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chip away boy .

Origineel

I used to have some fun Me and everyone Now I'm just employed I'm a chip away boy I'm a chip away boy I remember humid nights I remember how the full moon tugs How it used to make us fight And the language of the bugs And even our doomsday I'm a chip away boy I'm a chip away boy And I'll chip away Till I make the other side I'm a chip away boy I'm a chip away boy I think I'm falling in love And now she's falling off her stool Its not me she's thinking of But I'm her little fool And she's my Helen of Troy I'm a chip away boy I'm a chip away boy You put on your camisole And I'll jump in the rabbit hole And head for the sluice way I'm a chip away boy I'm a chip away boy And I'll chip away Till I make the other side

 

Vertaling

Ik had vroeger plezier Ik en iedereen Nu ben ik gewoon in dienst Ik ben een wegkwijnende jongen Ik ben een wegkwijnende jongen Ik herinner me vochtige nachten Ik herinner me hoe de volle maan trekt Hoe het ons altijd liet vechten En de taal van de insecten En zelfs onze dag des oordeels Ik ben een chip away jongen Ik ben een wegkwijnende jongen En ik zal weg chip Tot ik aan de andere kant ben Ik ben een wegkwijnende jongen Ik ben een wegkwijnende jongen I think I'm falling in love And now she's falling off her stool It's not me she's thinking of Maar ik ben haar kleine dwaas En zij is mijn Helena van Troje I'm a chip away boy I'm a chip away boy Je trekt je hemdje aan En ik spring in het konijnenhol En ga naar de sluis I'm a chip away boy I'm a chip away boy And I'll chip away Tot ik aan de andere kant ben