Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank black Songtekst: just a little

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank black - just a little ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just a little? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just a little .

Origineel

Ahh ahh ahh I can't stay, yes I know You know I, hate to go But goodbye, love was sweet Our worlds can, never meet And I cried just a little cause I love you so And I died just a little cause I have to go away Can't you see, how I feel When I say, love's unreal So goodbye, it's been sweet Even though incomplete And I cried just a little cause I love you so And I died just a little cause I have to go away Every night, I still hear All your sighs, very clear Now love's gone, gone away As I once heard you say And I cried just a little cause I love you so And I died just a little cause I have to go away

 

Vertaling

Ahh ahh ahh Ik kan niet blijven, ja ik weet het You know I, hate to go Maar vaarwel, liefde was zoet Onze werelden kunnen, elkaar nooit ontmoeten En ik heb een beetje gehuild omdat ik zoveel van je hou En ik stierf een beetje omdat ik weg moet Kan je niet zien, hoe ik me voel Als ik zeg, liefde is onwerkelijk So goodbye, it's been sweet Ook al was het niet compleet En ik huilde een beetje omdat ik zoveel van je hou En ik stierf een beetje omdat ik weg moet Elke nacht, hoor ik nog steeds Al je zuchten, heel duidelijk Nu is de liefde weg, weg Zoals ik je eens hoorde zeggen And I cried just a little cause I love you so En ik stierf een beetje omdat ik weg moet