Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank black Songtekst: lone child

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank black - lone child ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lone child? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lone child .

Origineel

I don't like you much I am like a wolf I'm not full of your hate I'm full of my grace See in my face I am a king See the empty stage See there's nothing there Save your ounce of despair Your once wasted air Your devil-may-care poisonings Lone child, born wild No childish things Lone child, born wild No tribal strings I'll be moving on Creeping off the stage I'll be tearing you out Tearing you down I'm growling now In the wings Lone child, born wild No childish things Lone child, born wild No tribal strings

 

Vertaling

Ik hou niet zo van je Ik ben als een wolf Ik ben niet vol van jouw haat Ik ben vol van mijn genade Zie in mijn gezicht Ik ben een koning Zie het lege podium Zie dat daar niets is Behalve jouw grammetje wanhoop Je ooit verspilde lucht Je duivelse vergiftigingen Eenzaam kind, wild geboren Geen kinderachtige dingen Eenzaam kind, in het wild geboren Geen tribale koorden Ik zal verder gaan Kruipend van het podium Ik zal je uitscheuren Tearing you down I'm growling now In de coulissen Eenzaam kind, wild geboren Geen kinderachtige dingen Eenzaam kind, in het wild geboren Geen tribale snaren