Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank black Songtekst: parry the wind high low

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank black - parry the wind high low ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van parry the wind high low? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals parry the wind high low .

Origineel

And if a ship meets your car You know you can't go real far Well, they could treat you real nice Or put a tracking device Way down inside I'm checking out inventions At the UFO convention tonight Planes above the Hilton make it sunny Brought my money tonight Blue blond ladies of abduction Strumming guitars of instruction tonight A lot of wannabe truckers making eyes With starfuckers tonight I've got my hands on some sights Electric glasses with lights They got me feeling deluxe For just a couple of bucks Way down inside I'm getting patterns from a trekker And it sounds like soul records to me They're waving hi from some gazebo Waving on to Arecibo to me I'm getting patterns from a trekker Sounds like soul records to me I'm getting patterns from a trekker Sounds like Desmond Dekker to me Sleep machine In your silo Transmarine Things you've never seen Parry the wind high, low

 

Vertaling

En als een schip je auto tegenkomt Je weet dat je niet echt ver kunt gaan. Nou, ze kunnen je heel aardig behandelen Of een opsporingsapparaat plaatsen Ver weg van binnen Ik kijk naar uitvindingen Op de UFO conventie vanavond Vliegtuigen boven het Hilton maken het zonnig Bracht mijn geld vanavond Blauwblonde dames van ontvoering Strumming guitars of instruction tonight Een hoop wannabe truckers maken ogen Met starfuckers vanavond I've got my hands on some sights Elektrische brillen met lichtjes They got me feeling deluxe Voor maar een paar dollar Helemaal van binnen Ik krijg patronen van een trekker En het klinkt als soulplaten voor mij They're waving hi from some gazebo Ze zwaaien naar Arecibo voor mij I'm getting patterns from a trekker Het klinkt als soulplaten voor mij I'm getting patterns from a trekker Klinkt als Desmond Dekker voor mij Slaap machine In jouw silo Transmarine Dingen die je nooit hebt gezien Pareer de wind hoog, laag