Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank chacksfield Songtekst: a hard day's night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank chacksfield - a hard day's night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a hard day's night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank chacksfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank chacksfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a hard day's night .

Origineel

It's been a hard day's night, and I been working like a dog It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log But when I get home to you I find the things that you do Will make me feel alright You know I work all day to get you money to buy you things And it's worth it just to hear you say you're going to give me everything So why on earth should I moan, 'cause when I get you alone You know I feel OK When I'm home everything seems to be right When I'm home feeling you holding me tight, tight It's been a hard day's night, and I been working like a dog It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log But when I get home to you I find the things that you do Will make me feel alright, ow So why on earth should I moan, 'cause when I get you alone You know I feel OK When I'm home everything seems to be right When I'm home feeling you holding me tight, tight It's been a hard day's night, and I been working like a dog It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log But when I get home to you I find the things that you do Will make me feel alright You know I feel alright You know I feel alright

 

Vertaling

Het is een zware nacht geweest, en ik heb gewerkt als een hond Het is een zware dag geweest, ik zou moeten slapen als een blok Maar als ik thuis kom bij jou, vind ik de dingen die je doet me goed laten voelen Je weet dat ik de hele dag werk om je geld te geven om dingen voor je te kopen En het is het waard om je te horen zeggen dat je me alles gaat geven Dus waarom zou ik jammeren, want als ik je alleen heb Je weet dat ik me goed voel When I'm home everything seems to be right When I'm home feeling you holding me tight, tight Het is een zware dag geweest, en ik heb gewerkt als een hond Het is een zware dag geweest, ik zou moeten slapen als een blok But when I get home to you I find the things that you do me goed laten voelen, ow Dus waarom zou ik in hemelsnaam jammeren, want als ik je alleen heb Je weet dat ik me goed voel When I'm home everything seems to be right When I'm home feeling you holding me tight, tight Het is een zware dag geweest, en ik heb gewerkt als een hond Het is een zware dag geweest, ik zou moeten slapen als een blok But when I get home to you I find the things that you do me goed laten voelen Je weet dat ik me goed voel Je weet dat ik me goed voel