Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frank lauridsen Songtekst: alligator eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frank lauridsen - alligator eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alligator eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frank lauridsen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frank lauridsen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alligator eyes .

Origineel

Okay, baby you got me I'm drunk and I spent all our bread It's half past eight and I can't walk straight and if looks could kill I'd be dead Can't you see, come on now, honey, you can't change me You caught me red-handed, you took me by surprise Baby please don't look at me with those alligator eyes Say why'd you wanna mess up a good thing Trying to make me something I ain't? I'm not a looser and I'm not a boozer but I sure as hell ain't no saint Can't you see, honey, you just can't change me Can't do that You caught me red-handed, you took me by surprise But baby please don't look at me with those alligator eyes You caught me red-handed, you took me by surprise But baby please don't look at me with those alligator eyes All week long I've been working doing the best that I could Then along came Friday and it felt like my day And I suddenly couldn't be good Can't you see, honey, you can't change me You caught me red-handed, you took me by surprise But baby please don't look at me with those alligator eyes

 

Vertaling

Okay, baby you got me Ik ben dronken en heb al ons brood opgemaakt Het is half negen en ik kan niet recht lopen en als blikken konden doden was ik al dood Zie je het niet, kom op nou, schat, je kunt me niet veranderen Je hebt me op heterdaad betrapt, je hebt me verrast Kijk me alsjeblieft niet aan met die krokodillenogen. Zeg, waarom wil je iets goeds verpesten Probeer je van mij iets te maken wat ik niet ben? Ik ben geen loser en ik ben geen drinker maar ik ben zeker geen heilige Zie je het niet, schat, je kunt me gewoon niet veranderen Dat kan ik niet doen. Je hebt me op heterdaad betrapt, je hebt me verrast Maar kijk me alsjeblieft niet aan met die krokodillenogen. Je betrapte me op heterdaad, je verraste me Maar baby, kijk me alsjeblieft niet aan met die krokodillenogen De hele week heb ik gewerkt Ik heb mijn best gedaan. Toen kwam vrijdag en het voelde als mijn dag En opeens kon ik niet meer goed zijn Zie je het niet, schat, je kunt me niet veranderen Je betrapte me op heterdaad, je verraste me Maar kijk me alsjeblieft niet aan met die krokodillenogen.